• + 0192176095
  • cetak361@yahoo.com
  • Taiping, Perak.

Laptop Komputer Tiba-Tiba Buat Hal? Biar kami PERIKSA Dulu...

Kedai Repair Laptop Terbaik di Taiping

Nak tahu kenapa pelanggan kami dah tak cari orang lain lepas jumpa kami? Baca kisah salah seorang pelanggan kami ini..

3 SEBAB UTAMA ORANG TAIPING PIILIH KAMI

Kami Repair Mengikut Standard SOP Terkini

Cara kami repair?

Tengok langkah-langkah yang kami ambil supaya laptop dan komputer yang anda hantar selamat.
Baca Lanjut

Laptop & PC Recond Murah-Murah

RM450 boleh dapat 1 SET PC...

Tak percaya? Jom tengok spec-spec laptop dan komputer recond yang kami ada.
Baca Lanjut

Login Windows Makin Laju

Tonton Video Bukti

Jangan percaya cakap kami. Saksikan sendiri video real ini.
Baca Lanjut

6 servis TIP TOP Klinik Komputer Changkat Jering

Login Windos Super Laju

Dengan menggunakan SSD dan optimasi sistem windows, mereka yang mengambils servis ini tak perlu lagi tunggu lama setelah windows start.

Servis Cuci Laptop Sehingga ke Akar Umbi

Biar team kami cuci habis-habisan laptop anda supaya supaya habuk dan kotoran hilang. Lepas ini laptop anda akan lebih sejuk dan lambat panas. FREE tukar thermal paste. 

Tukar Skrin LCD / LED

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Laptop Recond Murah

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Servis Format Laptop / Komputer

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Repair Motherboard rosak / Terbakar

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Lihat Siapa Pelanggan Klinik Komputer...

Ustaz Faisal

oKTOBER 2017

Terima kasih ustaz faisal (YDP Pas kawasan bukit gantang) diatas kunjungan dan memberi kepercayaan kepada kami untuk service laptop ustaz… 

customer 2

JAN 2018

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Customer 3

FEB 2018

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Jom Tengok Macam Mana Klinik Komputer Buat kerja...

Nak tahu lagi apa orang taiping cakap pasal kami?

jOM BACA REVIEW & tESTIMONIAL PELANGGAN KLINIK KOMPUTER

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam blandit velit vitae cursus rhoncus. Etiam ultrices nibh eu consequat convallis. Nunc lobortis turpis metus, at maximus augue tin.”

austin_bartender_yelp_review.png

Sarah O'Jackson

St Louis, Missouri

“Phasellus cursus, orci ut maximus mattis, sem ligula vulputate justo, vel congue dui lm eget nunc. Mauris venenatis vulputate facilisis. Aenean congue sapien diam, sed bibendum nisl tincidunt vel. Integer eget faucibus nibh.”

austin_bartender_yelp_review.png

Mark Twainer

Los Angeles, California

“Phasellus cursus, orci ut maximus mattis, sem ligula vulputate justo, vel congue dui lorem et nibh. Donec eros tortor, posuere at aliquet ut, commodo ut quam. Vivamus ultricies, leo vel auctor feugiat, nisl lacus porta orci, a euismod diam lorem eget nunc. Mauris venenatis vulputate facilisis. Aenean congue sapien diam, nisl tincidunt vel. Integer eget faucibus nibh.”

austin_bartender_yelp_review.png

Anna Starer

San Antonio, Texas

Etiam ultrices nibh eu consequat convallis. Nunc lobortis turpis metus, at maximus augue tincidunt ultricies. Nulla ut mauris a libero egestas congue. Aliquam finibus efficitur purus sit amet condimentum. Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molesti.”

austin_bartender_yelp_review.png

Jack Rotterson

Boston, Massachusetts

jika Anda Rasa Laptop Anda Rosak Teruk.. Biar kami FREE CHECKUP dulu... Entah-Entah Kena Cuci Jer..

BERITA BENAR!! Ramai kes pelanggan kami asalnya ingat mereka perlu tukar chipset motherboard atau tukar skrin sebab laptop tak boleh ON. Tak sangka lepas kami check, rupanya masalah kecil lain je… Mula-mula ingat kena keluar RM300, tak sangka RM5o je dah setel masalah 🙂

JADI ADA LAPTOP TAK BOLEH ON ATAU BUAT HAL..

bIAR TEAM KAMI CHECK DULU !!

nak Kenal Team Superb Klinik Komputer?

Fazli Ismail

5 Tahun Pengalaman

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Our team

Construction Working Experts

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Perfection, no exceptions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Asal Laptop Rosak, Kontek Klinik Komputer Dulu

LOKASI KAMI

CHANGKAT JERING, TAIPING

EMEL KAMI

hi@homefix.co

HUBUNGI KAMI

+ 011-1338 8684

Powered By © BizTactic