• 0111-3388684
  • cetak361@yahoo.com
  • Taiping, Perak.

Laptop Komputer Tiba-Tiba Buat Hal? Biar kami PERIKSA Dulu...

Kedai Repair Laptop Terbaik di Taiping

Nak tahu kenapa pelanggan kami dah tak cari orang lain lepas jumpa kami? Baca kisah salah seorang pelanggan kami ini..

3 SEBAB UTAMA ORANG TAIPING PIILIH KAMI

Kami Repair Mengikut Standard SOP Terkini

Cara kami repair?

Tengok langkah-langkah yang kami ambil supaya laptop dan komputer yang anda hantar selamat.
Baca Lanjut

Laptop & PC Recond Murah-Murah

RM450 boleh dapat 1 SET PC...

Tak percaya? Jom tengok spec-spec laptop dan komputer recond yang kami ada.
Baca Lanjut

Login Windows Makin Laju

Tonton Video Bukti

Jangan percaya cakap kami. Saksikan sendiri video real ini.
Baca Lanjut

6 servis TIP TOP Klinik Komputer Changkat Jering

Login Windos Super Laju

Dengan menggunakan SSD dan optimasi sistem windows, mereka yang mengambils servis ini tak perlu lagi tunggu lama setelah windows start.

Servis Cuci Laptop Sehingga ke Akar Umbi

Biar team kami cuci habis-habisan laptop anda supaya supaya habuk dan kotoran hilang. Lepas ini laptop anda akan lebih sejuk dan lambat panas. FREE tukar thermal paste. 

Tukar Skrin LCD / LED

Skin laptop anda rosak? Datang je ke Klinik Komputer Changkat Jering untuk mendapatkan skrin baru yang berkualiti dan perpatutan.

Laptop Recond Murah

Komputer Recond yang kami jual kebanyakan di import dari luar negara dan kebanyakan komputer ini sebelumnya diguna di Pejabat sahaja. Komputer yang kami jual diberi WARRANTY HARDWARE selama 3 BULAN.

Servis Format Laptop / Komputer

Laptop tak boleh on? Biar kami check dulu dan repair apa yang berkaitan dengan masalah anda tu.

Repair Motherboard rosak / Terbakar

Kalau motherboard rosak ni dah tahap kritikal. Mungkin sebab tak pernah servis. Jangan bimbng, tahap kritikal pon kami boleh settle punya. Insyaallah

Lihat Siapa Pelanggan Klinik Komputer...

Ustaz Faisal

oKTOBER 2017

Terima kasih ustaz faisal (YDP Pas kawasan bukit gantang) diatas kunjungan dan memberi kepercayaan kepada kami untuk service laptop ustaz… 

Rohaya Ahmad

DECEMBER 2017

Memang terbaikk kedai klinik komputer nie..
sy repair hphone kerosakan yg sama dekat TS dia charged 3x ganda dr kedai ni…

mmg recommended kedai nie..klu tau awai lama dah sy p sini

Che Yanti

JAN 2018

Sy pon dh guna khidmat klinik komputer changkat jering siap dtg ke Ofis sy lg cuci ram
sat ja. Cas hnya rm5 berbaloi.

Hasniza

JAN 2018

Saya pernah pergi sini, speaker tak bunyi tiba2,
adik tu bg free of charge je..sekejap ja dia buat..

terbaik!

Jom Tengok Macam Mana Klinik Komputer Buat kerja...

Nak tahu lagi apa orang taiping cakap pasal kami?

jOM BACA REVIEW & tESTIMONIAL PELANGGAN KLINIK KOMPUTER

“Touch pad jadi smooth dan tak jadi blue screen da. Perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang sangat murah. sangat di cadangkan kepada yang nak repair laptop. Saya sangat berpuas hati..”

austin_bartender_yelp_review.png

Lik Nor

Taiping Perak

“Nak update microsoft p tanya kedai lain tu dia minta cd kalau takda cd kena byr rm500+, nasib paksu recommend kawan dia kedai ni, kena bayar rm30 ja.”

austin_bartender_yelp_review.png

Nurafifah Athirah

Taiping Perak

“Mcm kisah sy ni. Laptop takleh on, kedai kt tepeng kata motherboard rosak.mkn ratus2 jugak. Sekali husband bwk sini cuci2 sket elok dah.Upah rm5 je.Jujur dan servis terbaik.
Semoga maju jaya!.”

austin_bartender_yelp_review.png

NoraAzilah Abdullah

Taiping Perak

“Servis tip top..hrga berpatutan.. Nk repair jmpa tuan kedai”

austin_bartender_yelp_review.png

Abu Bakar

Taiping Perak

jika Anda Rasa Laptop Anda Rosak Teruk.. Biar kami FREE CHECKUP dulu... Entah-Entah Kena Cuci Jer..

BERITA BENAR!! Ramai kes pelanggan kami asalnya ingat mereka perlu tukar chipset motherboard atau tukar skrin sebab laptop tak boleh ON. Tak sangka lepas kami check, rupanya masalah kecil lain je… Mula-mula ingat kena keluar RM300, tak sangka RM5o je dah setel masalah 🙂

JADI ADA LAPTOP TAK BOLEH ON ATAU BUAT HAL..

bIAR TEAM KAMI CHECK DULU !!

nak Kenal Team Superb Klinik Komputer?

Fazli Ismail

5 Tahun Pengalaman

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Our team

Construction Working Experts

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Perfection, no exceptions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu

Donec sed consectetur augue. Sed tempor eu ante vitae imperdiet. Duis id molestie ligula, sed imperdiet odio.

Asal Laptop Rosak, hubungi Klinik Komputer Dulu

LOKASI KAMI

CHANGKAT JERING, TAIPING

EMEL KAMI

cetak361@yahoo.com

HUBUNGI KAMI

+ 0111-338 8684

Powered By © BizTactic